5 semne subtile de cancer la rinichi

0
17

Identificarea semnelor de cancer la rinichi se poate dovedi a fi extrem de dificilă, dar există câteva simptome care ar trebui să îți dea de gândit. Până și cele mai mici modificări în corpul tău pot sugera prezența unei tumori periculoase, scrie realitatea.net.

Urina în sânge

Un semn evident al faptului că ar putea exista o problemă la rinichi este prezența sângelui în urină. Uneori, dacă stadiul tumorii nu este unul avansat, poți observa doar o colorare lejeră a urinei, ceea ce nu te va îngrijora. Dacă nu te hidratezi suficient, este posibil ca nuanța urinei să vireze spre roșu, iar dacă acest fenomen este predilect, noi îți recomandăm să consulți un medic.

Lipsa de energie și slăbirea nejustificată

Atunci când vine vorba despre confruntarea cu o astfel de boală, lipsa de energie este un simptom absolut normal. Oboseala nu este nejustificată, deoarece corpul tău nu mai funcționează la nivelul potrivit. De multe ori, cancerul cauzează deficiențe nutriționale, ceea ce va duce la pierderi nedorite în greutate. Dacă ai observat în ultima perioadă că nu mai ai energie și că ești tot timpul obosită, oricât de mult te-ai odihni, atunci trebuie să te adresezi de urgență medicului.

Citeşte continuarea pe divahair.ro.

 

LĂSAȚI UN MESAJ