A băut 17 pahare de votcă ca să impresioneze. Este șocant ce a urmat

0
73

Un caz șocant petrecut în urmă cu câțiva ani continuă să producă efecte în sistemul juridic american, scrie realitatea.net.

Părinţii unei tinere voleibaliste care a murit la vârsta de 19 ani, pe fondul abuzului de alcool, dau în judecată frăția studențească din Baylor University precum și barul în care s-a petrecut incidentul.

Megan Helal era studentă la Navarro College din Texas, SUA, şi se afla într-un bar unde petrecea alături de prietenii ei din frăţia Sigma Chi.

Martorii oculari au declarat că fata, în vârstă de 19 ani, a băut între 10 şi 17 pahare de votcă în numai două ore. Nici prietenii, nici personalul barului nu au oprit-o. Petrecerea frăţiei era organizată în constea noilor recruţi.

Inima fetei s-a oprit dimineaţă. Raportul întocmit de medicii legişti a arătat că fata a murit de aritimie.

Deşi autopsia a precizat că fata a murit din cauze naturale, familia sa este convinsă că de vină este abuzul de alcool şi a decis să dea în judecată barul şi frăţia Sigma Chi.

Părinţii fetei spun că Megan a fost servită în mod constant cu alcool, în ciuda faptului că era minoră. Frăția din Baylor University a fost desființată imediat după incident.