Această bombă sexy e soție de ministru!

0
216

Frumoasă şi norocoasă! Mămica unei fetiţe de șapte ani pe nume Karina, Alina Laufer arată la 34 de ani ca un manechin şi nu se sfieşte să-şi arate nurii la evenimente. A a început să înflorească după ce s-a căsătorit cu afaceristul israelian Ilan Laufer (33 de ani), acum secretar de stat în Guvernul Grindeanu, scrie click.ro.

Sexy, cu un trup sculptat. Este și foarte norocoasă. A fost căsătorită cu Jorge, dar a divorțat de cântăreț cu scântei. Dar, în 2013, s-a căsătorit cu omul de afaceri israelian Ilan Laufer și viața ei s-a schimbat fabulos. Ați văzut-o pe Alina Laufer la emisiuni de televiziune, dar și concurentă la MasterChef, în 2014. Acum este soție de demnitar: Ilan Laufer a fost desemnat secretar de stat pentru mediul de afaceri în Cabinetul Grindeanu.

Ilan Laufer nu i-a schimbat doar statutul civil, ci şi stilul de viaţă, întrucât a a convins-o să facă sport, deşi era o fire leneşă la acest capitol, a scris Click! în 2014. ”Trebuie să ţin pasul cu Ilan. El arată foarte bine şi m-a convins cât de important e sportul. Avem acasă amenajată o sală şi ne antrenăm uneori împreună. Mi-a făcut un program special în care lucrez în fiecare zi câte o parte a corpului. Luni îmi lucrez picioarele, marţi spatele şi bicepşii, miercuri am o pauză, iar joi lucrez fesieri, vineri muncesc pieptul şi tricepşi, iar sâmbătă, umerii”, a spus Alina Laufer, pentru Click!.

Participarea ei la emisiunea culinară Master Chef, în 2014, nu a trecut neobservată.

”Am început să gătesc din copilărie. Este o pasiune veche, vreau să fie recunoscută”, a povestit Alina, la acea vreme. A apărut în faţa juraţilor cu un preparat cu totul special. ”Shaorma israeliană. Aluatul e din făină, drojdie, l-am lăsat 50 de minute la dospit. Asta e un humus făcut de mine. Carne de curcan, pulpă, cu puţin seu de oaie. Am venit la MasterChef să câştig”, a spus ea.