Adevărul INFIORĂTOR despre testele nucleare din Coreea de Nord

0
48

Regiunea unde au loc testele nucleare ale regimului de la Phenian a devenit un pustiu post-apocaliptic, secătuit și fără vegetație, iar unii dintre nou-născuți prezintă malformații, relatează realitatea.net.

Relatările despre situația disperată din provincia Kilju au fost făcute de oameni care au reușit să fugă din spatele cortinei de fier și să se refugieze în Coreea de Sud.  Ei susțin că aproximativ 80% dintre arbori au murit din cauza radiațiilor, atât din sol, cât și din aer, iar fântânile ar fi secat după cel de-al șaselea test nuclear.

Mai mult, la spitalul din zonă se nac tot mai mulți copii cu diverse malformații, semn că radiațiile au afectat profund și populația.

Alți martori au relatat că oamenii simpli din zonă n-au fost niciodată avertizați că vor avea loc explozii nucleare și că doar familiile polițiștilor și militarilor ar fi fost duse în adăposturi subterane.

Jurnaliștii britanici susțin că, pe măsură ce astfel de relatări au ajuns în presa internațională, regimul nord-coreean a înăsprit controalele în zonă și oricine este prins cu mostre de sol, vegetație sau apă este trimis în lagăr.