ALERTĂ MAXIMĂ! Un nou atac FURIBUND al Moscovei asupra autorităţilor de la Chişinău

0
150

Deputatul rus, Konstantin Zatulin a comentat pentru presa rusă inițiativa prezentată de premierul Pavel Filip privind ajungerea la un acord cu Ucraina privind crearea unui „coridor verde” pentru retragerea trupelor militare din Transnistria.

Potrivit riafan.ru, citat de Radio Chişinău, Zatulin a afirmat că guvernarea de la Chișinău demonstrează în ultima perioadă o îndrăzneală neobișnuită față de Rusia, care are legătură cu isteria antirusească din Occident și presiunile pe care le fac europenii și americanii asupra R. Moldova. „Vreau să amintesc Guvernului din R. Moldova că prin intermediul coridoarelor militarii nu pot doar să plece, dar și să vină. Și Rusia nu ar refuza să folosească un astfel de coridor pentru a suplimenta cu militari trupele de pacificare care se află pe teritoriul acestei țări”, a declarat Konstantin Zatulin

Menționăm că după ce premierul Pavel Filip a declarat, ieri, în cadrul întâlnirii cu președintele Ucrainei, Petro Poroșenko, că R. Moldova vrea să ajungă la un acord cu Ucraina pentru a fi creat un „coridor verde” pentru retragerea armatei ruse din Transnistria.