Andreea Marin, CONFESIUNI EMOȚIONANTE. Vedeta tv, CHINUITĂ DE BOALĂ. A povestit ce i se întâmplă!

0
231

Andreea Marin nu trece printr-o perioadă foarte bună. Mai exact, vedeta tv are probleme cu vremea schimbătoare. Acest lucru nu a împiedicat-o însă să vină la TV şi să vorbească despre experienţele ei. Reamintim că, în ultima perioadă, subiectul fierbinte al momentului al presei momdene a fost acela de a afla cine este bărbatul care i-a cucerit, din nou, inima Andreei Marin, bărbat cu care vedeta tv s-a afișat ținându-se de mână la mall, scrie evz.ro.

„Am o gripă nu atât de plăcută. Eu sunt energie pură. Nu e o viaţă lineară. Uneori cred că e bine să menţionăm. De dragul bârfei naţionale treci în umbră, în munca ta, în viaţa ta”, a spus Andreea, în emisiunea lui Cristi Brancu, potrivit cancan.ro.

Andreea Marin a evitat permanent să atingă subiectul monden cel mai fierbinte al momentului şi anume noua ei relaţie, şi susţine că orice om are dreptul să trăiască o viaţă reală. „Sunt lucruri frumoase pe care le fac cu echipa mea. Dincolo de nevoia nebună de a povesti, avem voie să trăim o viaţă reală. Avem nevoie de bine în viaţa noastră reală”, a spus Andreea Marin, potrivit sursei citate.

Bărbatul cu care Andreea Marin a fost surprinsă de mână este Adrian Brâncoveanu. El are 32 de ani și este consul în Libia, la Tripoli. El a fost relocat în Tunisia după izbucnirea tensiunilor în această țară, potrivit dcnews.