Andrei Năstase este noul BALABOL al politicii moldovenești. Iată documentul care confirmă acest fapt

0
45

Deși liderul PPDA a tot încercat, în ultimele zile, să mușamalizeze citarea sa la Moscova, de către anumite structuri de forță, apele s-au limpezit.
Site-ul postului de televiziune TV 8 a publicat documentul care confirmă, de facto, că liderul PPDA, Andrei Năstase, a fost chemat la Moscova. Potrivit sursei citate, liderul PPDA a fost citat în data de 13 mai, pentri a oferi informații într-o anchetă derulată privind niște tranzacții financiare dubioase.

În scrisoarea primită de Andrei Năstase și publicată de TV 8, nu figurează niciun nume.
Cu toate acestea liderul PPDA, dar și postul TV trâmbițează că în document ar figura numele liderului PDM, Vlad Plahotniuc. Așadar, suntem martorii unui nou caz de manipulare din partea acestei instituții media. Dar acest fapt deja nu ne mai miră, TV 8  și-a câștigat demult reputația de agenți de influență a unor oligarhi în Republica Moldova.

În schimb, liderul PPDA și-a pecetluit, începând de astăzi, ipostaza de balabol al politicii moldovenești. După ce a tot mințit constant că nu a fost citat la Moscova, opinia publică a avut ocazia perfectă să vadă că vorbele lui Andrei Năstase nu valorează nici cât o ceapă degerată.

În același timp, Andrei Năstase a creat un precedent scandalos în politica moldovenească. Este, probabil, primul, dacă nu singurul lider politic de la Chișinău care este gata să fugă cu coada între picioare la Moscova, pentru a depune depoziții într-un dosar politic, intentat, în semn de răzbunare, pentru faptul că actuala guvernare de la Chișinău nu dorește să execute niste ordine antinationale.

În schimb, Andrei Năstase este gata să satisfacă toate poftele Moscovei, chiar să-și trădeze propria țară, doar pentru a-i face pe plac nașului său Victor Țopa, care dorește să se răzbune pe liderul PDM, Vlad Plahotniuc.

Dacă ex-liderul PPCD, Iurie Roșca, a acceptat să respire cu un plămân rusesc, pentru a-i face pe plac lui Putin, Andrei  Năstase este gata să-și cedeze ambii plămâni.

Andrei Năstase si-a aratat adevarata fata de sluga a Topilor fugari si va rămâne în istoria Republicii Moldova drept ins care și-a trădat concetățenii, de dragul unor beneficii materiale si politice.
Roman Mihaes

LĂSAȚI UN MESAJ