Angelina Jolie, dă-te la o parte! Aşa arată noua Lara Croft din seria Tomb Raider

0
241

La 42 de ani, Angelina Jolie a abandonat orice gând de a mai interpreta-o vreodată pe Lara Croft din seria Tomb Raider. Franşiza a fost preluată de casa de producţie cinamtografică Warner Bros. care a distribuit-o în rol pe Alicia Vikander (29 de ani), soţia fostului iubit al Mădălinei Ghenea, Michael Fassbender, scrie click.ro.

Alicia Vikander este într-o formă fizică de zile meri. Practic, poţi învăţa anatomia corpului uman de pe trupul ei musculos pe care îl va expunde din plin în ultimul film din seria Tom Raider, cvare se va lansa în cinematografe începând cu 16 martie. Varianta musculoasă a Angelinei Jolie a fost primită cu deosebită încântare de fanii Tomb Raider din întreaga lume. Şi după ce Alicia a câştigat un premiu Oscar în 2016, pentru rolul din filmul „Fata daneză”, nerăbdarea de a o vedea într-un rol cu totul şi cu totul diferit este cu atât mai mare. Alicia Vikander s-a antrenat intens la sala de forţă pentru acest rol.

Actriţa suedeză a recunoscut că a fost tot timpul o „băieţoasă” din fire şi că „obişnuia să se joace cu arcul şi cuţitele în taberele în care mergea în timpul liceului”. Noul film o întruchipează pe Lara Croft, într-o variantă mai tânără, care nu îşi ţine părul strâns în coadă. „De când eram copil visam să joc într-un film cu acţiune intensă, de aventură. Voiam să îmi testez limitele şi acest film îmi oferă oportunitatea”, a declarat Alicia într-un interviu acordat WB. „Povestea din film este de ofapt o revenire la originile întregii naraţiuni. Este povestea trnsformării spectaculoase a unei fete cuminţi într-o supereroină”, a mai spus Vikander.

În ultimul film Warner Bros. mai joacă Walton Goggins, Dominic West şi Daniel Wu. „Angelina este idolul meu şi mi-am dorit enorm să o întâlnesc, dar până acum nu am avut ocazia. Sper ca acest lucru să se întâmple într-o bună zi”, a declarat Alicia pentru E! Entertainment. Angelina a interpretat-o pe Lara Croft în două din filmele franşizei, în 2001 şi 2003. La vremea respectivă, Alicia Vikander avea 12 şi respectiv 14 ani…