Antonio Banderas și iubita tinerică, senzație pe covorul roșu de la Cannes! Nicole Kimpel, decolteu impecabil!

0
229
CANNES, FRANCE - MAY 25: Nicole Kimpel and Antonio Banderas attend the closing ceremony screening of "The Specials" during the 72nd annual Cannes Film Festival on May 25, 2019 in Cannes, France. (Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images)

Antonio Banderas și partenera lui de viață, Nicole Kimpel, au făcut senzație pe covorul roșu de la Cannes! Cei doi au apărut ținându-se de mână și și-au aruncat priviri galeșe, dar și zâmbete ce trădau bucuria de a fi împreună, scrie click.ro.

Festivalul de Film de la Cannes din acest an s-a încheiat, premiile fiind deja în mâinile posesorilor lor de drept, după dezbaterile juriului. Magia evenimentului continuă însă, rămânând vie prin aparițiile spectaculoare ale vedetelor prezente, marcate de ținute pe măsură. Unul dintre cuplurile care au furat toate privirile la Cannes au fost Antonio Banderas și iubita lui mai tânără cu 19 ani, Nicole Kempel, care par mai îndrăgostiți pe zi ce trece.

Cum s-au prezentat Antonio Banderas și Nicole Kimpel la Cannes

Antonio Banderas şi Nicole Kimpel au o relație încă din 2014, la scurt timp după ce actorul a anunţat că a decis împreună cu Melanie Griffith, fosta lui soție, să pună capăt mariajului lor de 19 ani. Instanţa a decis să-i plătească acesteia 65.000 $, lunar, fiindcă actorul a înşelat-o. Cert este că Banderas, în vârstă de 58 de ani, se simte din nou tânăr alături de cea pe care a ales-o drept parteneră, bancherița olandeză în vârstă de doar 38 de ani, care i-a sucit mințile și l-a făcut să divorțeze.

Pe covorul roșu de la Cannes, cei doi au strălucit împreună ca și cuplu, demonstrând încă o dată că diferența de vârstă dintre ei nu este nimic mai mult decât un număr în vânt. Nicole a purtat o rochie extrem de elegantă, dar și sexy, transparentă, de culoare neagră și încrustată cu o mulțime de pietre prețioase. Deși în aparență rochia pare una „cumințică”, fiind lungă până în pământ și având chiar și mâneci, decolteul generos și crăpătura adâncă a ținutei au fost „sarea și piperul” outfit-ului.De asemenea, rochia s-a bucurat și de prezența unei trene, care a completat frumos ținuta.

Nici Banderas nu s-a lăsat mai prejos, optând pentru un costum elegant bleumarin, cu cravată neagră. Ceea ce a lipsit însă, a fost părul său dat cu gel pe spate și look-ul latino pe care l-a prezentat de-a lungul anilor. Se reinventează, se pare, Antonio, alături de iubita lui tinerică!