Aproape goală! Cine e vedeta care a apărut aşa la o petrecere, la Cannes

0
217
Kendall Jenner au photocall de la soirée "Chopard Secret Night" au Château de la Croix des Gardes lors du 71ème Festival International du Film de Cannes, le 11 mai 2018. © Jacovides-Borde-Moreau/Bestimage Celebrities at the photocall of "Chopard Secret Night Party" at the Chateau de la Croix des Gardes during the 71st International Cannes Film Festival. May 11th, 2018.

ace parte din clanul Kardashian, aşa că nu e de mirare că n-are reţineri atunci când vine vorba să renunţe la haine în faţa aparatului de fotografiat. La fel de dezinhibată este şi atunci când defilează pe covorul roşu, scrie click.ro.

Premiul pentru cea mai sexy apariţie de la petrecerea “Chopard Secret Night” îi revine anul acesta lui Kendall Jenner.

Bruneta de 22 de ani i-a lăsat pe toţi mască atunci când a păşit pe covorul roşu îmbrăcată cu o rochie plasă. Kendall nu purta sutien, etalându-şi sânii în toată splendoarea lor. Bikini nude dădeau senzaţia că nu poartă nimic pe sub rochia plasă, Alexandre Vauthier. Bruneta şi-a accesorizat ţinuta cu un set de bijuterii Chopard – cerceii şi inel, însă lumea n-a avut ochi decât pentru sânii ei.

Kendall Jenner a fost cel mai bine plătit model din lume în 2017, reuşind performanţa de a o detrona pe Gisele Bundchen, care ocupase locul fruntaş timp de 14 ani. Anul trecut, sora vitregă a lui Kim Kardashian a reuşit să strângă în conturi 22 de milioane de dolari.