Are doar 13 ani și și-a salvat mama de la moarte în mod uimitor

0
206

O tânără de doar 13 ani a reușit să-și salveze mama după ce aceasta fusese împușcată din greșeală într-un cartier care aparține traficanților de droguri, în timp ce se aflau în vacanță în Rio, Brazilia, scrie realitatea.net.

Șoțul Eloisei Dixon, femeia împușcată, a ajuns din greșeală cu mașina în zona rău famată, iar familia a fost prinsă într-un schimb de focuri. După incident, familia disperată a fost ghidată de o localnică aflată pe o motocicletă pentru a ajunge la cea mai apropiată secție de poliție.

Ofițerii care erau de serviciu au declarat că femeia era în mașină într-o baltă de sânge, iar cele 3 fiice țipau și plângeau pe bancheta din spate. Deși nu aveau atribuții privind transportul răniților la spital, cei doi au decis să o transporte cu mașina poliției la spital pe femeia rănită întrucât era palidă și inconștientă și în 30 de minute ar fi murit.

Cea mai mare dintre ele a sărit în mașina poliției alături de mama sa și a început să apese cu putere pe rana din stomac a acesteia pentru a împiedica sângerarea abundentă. Gestul fetei, Isabella, a salvat-o, a declarat medicul care a preluat-o pe nefericita turistă, potrivit Daily Mail.