Blogger: Năstase face ca Filat – acela trimitea gardieni la porți ca să-i urmărească sau să-i preseze pe oamenii care aveau alte interese

3
154

Liderul PPDA, Andrei Năstase, și trustul Jurnal TV, pe care îl controlează, folosesc aceleași metode urâte, ca și fostul premier Vlad Filat, condamnat pentru corupție. La această concluzie a sjuns bloggerul Eugen Luchianiuc, după publicarea informațiilor despre filarea casei candidatului independent la funcția de primar al Capitlei, Silvia Radu.

”Frumos, nu? Filaj din partea celor care se numesc jurnaliști și care ar trebui să fie, în momente când sunt trimiși la ”operațiuni speciale”, să se facă nevăzuți. Asta îmi amintește de Filat. Acela tot avea așa apucături cu oamenii care, credea el, îl trădează sau au alte interese. Le trimitea gardieni la porți ca să-i urmărească sau să-i preseze. Ei, țopii și cu tot #neDA-ul lor, folosesc mijloace KGBiste și zic că sunt europeni. Ei, țopii și cu tot #neDA-ul lor, sunt mai răi de gură ca toată presa din Moldova”, a postat Eugen Luchianiuc, pe blogul său, citat de politics.md.

Amintim că o echipă de filmare a postului de televiziune Jurnal TV stă de gardă în fața casei candidatului independent la funcția de primar al Capitalei, Silvia Radu. Aceasta a tratat, însă, cu ironie situația și îi mulțumește liderului PPDA, Andrei Năstase, care face legea la acest canal, pentru faptul că ”o păzește ca pe ochii din cap”.

”Năstase mă păzește ca pe ochii din cap! De câteva zile candidatul Năstase (prin intermediul presei „independente” Jurnal TV) îmi pune permanent o echipă de filmare în fața porții, parcată ilegal, desigur. El crede că mă hărțuiește, dar eu cred că mă păzește”, a postat Silvia Radu, pe Facebook.

3 COMENTARII

  1. Totuși Năstase arre o frică imensă din partea candidatei Silvia Radu, și Valera Munteanu la fel și Ciobanu la fel. Bre ei is bărbați sau ce dracu?

  2. Niște bandiți cei din PPDA! cum să ai așa tupeu să persecutezi o simplă femeie! Pentru așa ceva și dosar penal se poate de făcut!

Comments are closed.