Brad Pitt a pus ochii pe o nouă actriță frumoasă! Cu cine a fost văzut actorul

0
265
HOLLYWOOD, CA - FEBRUARY 27: Actress Halle Berry arrives at the 83rd Annual Academy Awards held at the Kodak Theatre on February 27, 2011 in Hollywood, California. (Photo by Ethan Miller/Getty Images)

Brad Pitt pare că vrea să înceapă un nou capitol în viața sa amoroasă. Celebrul actor a fost văzut în compania unei frumoase actrițe de la Hollywood, la un restaurant. Aceasta nu ar fi prima lor întâlnire romantică, scrie click.ro.

Posibila sa nouă parteneră este nimeni alta decât actrița Halle Berry (51 de ani), cu care se pare că ar fi „avut o serie de întâlniri secrete într-unul din bungalow-urile de la Hotel Bel-Air”. „Este de vreme pentru a spune cu siguranță, dar până acum, lucrurile merg bine, iar Brad o consideră absolut uimitoare”, a precizat sursa, potrivit taboidului La Vanguardia.

Între cei doi s-ar fi înfiripat o idilă încă de acum doi ani, când amândoi erau implicați într-o relație: „Legătura există. Brad este cu adevărat genul lui Haille, iar el o apreciază foarte mult, astfel încât nu este surprinzător faptul că au decis să petreacă timpul împreună”.

Nu se știe momentan cu certitudine dacă Brad Pitt și Halle Berry au o relație amoroasă, mai ales că după despărțirea de Angelina Jolie, celebrului actor i-au mai fost atribuite mai multe presupuse iubite, care au declarat că totul a fost doar o minciună.