Cauza reală a morţii lui Davide Astori, căpitanul Fiorentinei. Ce scrie presa italiană, după autopsie

0
272

Noi detalii şocante în cazul decesului subit al lui Davide Astori (31 de ani), care s-a stins în noaptea de sâmbătă spre duminică, într-un hotel din Udine, acolo unde Fiorentina urma să o întâlnească pe Udinese, scre rtv.net.

Primul anunţ al procuraturii italiene a fost că Astori a murit în urma unui „stop cardio-circulator, din cauze naturale”, însă presa din Italia oferă astăzi noi informaţii, înainte de primirea rezultatelor autopsiei.

Conform RAI Sport, decesul ar fi fost cauzat de o problemă cerebrală, mai exact un atac cerebral. „După poziţia în care a fost găsit în patul camerei de hotel corpul fără viaţă, moartea ar fi putut fi cauzată de o problemă la creier şi nu la inimă. Autopsia şi examenele medico-legale ulterioare vor clarifica însă, cu certitudine, motivul morţii căpitanului Fiorentinei„, scriu cei de la RAI Sport.

 

Andrea Della Valle, conducător al Fiorentinei, a declarat că Davide Astori, care a murit noaptea trecută, urma să îşi prelungească înţelegerea cu gruparea din Serie A, el intenţinând să-şi încheie la Florenţa cariera de fotbalist.