Ce rău a îmbătrânit Celine Dion! Artista a ajuns de nerecunoscut

0
214
Celine Dion seen as she leaves her hotel in Paris, France.

Pictured: Celine Dion Ref: SPL1533254 120717
Picture by: Splash News

Splash News and Pictures
Los Angeles: 310-821-2666
New York: 212-619-2666
London: 870-934-2666
photodesk@splashnews.com

Ultimii ani au fost extrem de grei pentru Celine Dion (49 de ani), iar asta poate că a făcut ca durerea să i se imprime pe față. Anul trecut, îndrăgita artistă și-a pierdut iubirea vieții, pe Rene Angelil, care a pierdut lupta cu cancerul, dar și pe fratele ei Daniel, care a fost răpus de aceeași boală cruntă. Cu toate acestea, superstarul canadian și-a reluat activitatea muzicală și a încercat să treacă mai departe, scrie click.ro.

Celine Dion a fost surprinsă recent într-o ținută excentrică. Deși ținuta impecabilă a fost lăudată, probabil că unghiurile din care a fost fotografiată nu au fost tocmai favorabile, artista părând cu 20 de ani mai bătrână la față.

Celine a purtat o ținută de un alb orbitor, semnată de Ralph & Russo, potrivit Mirror. Stilul și bunul gust sunt incotestabile, însă diva pare foarte bătrână la chip.

În orice caz, Celine Dion a devenit un etalon al stilului, la 49 de ani. Publicația Vanity Fair i-a dedicat un articol în care o laudă pentru ținutele pe care și le-a ales în ultimul an și pentru că pare să-și fi găsit adevărata identitate. Revista de fashion arată cum Celine Dion a devenit un fashion icon la 49 de ani, înflorind mai târziu decât alte dive.