Cea mai banală băutură, vindecă aproape orice boală și te ajută la slăbit!

0
327

Rețeta miraculoasă care vindecă aproape orice boală, te ajută să slăbești și-ți întărește sistemul imunitar este foarte ușor de făcut. Iată ce ingrediente trebuie să combini pentru a obține băutura și cât de benefică este pentru organism, scrie realitatea.net.

Pentru a putea obține băutura miraculoasă, ai nevoie de un cartof, un morcov, un măr și o bucățică mică de ghimbir. Astfel, modul de preparare este la fel de simplu! Spală fructele și legumele, curăță și taie în bucăți potrivite pentru a se putea băga la storcător. Așadar, după ce le-ai băgat la storcător, sucul rezultat îl poți consuma imediat. De asemenea, poți adăuga după gust suc de lămâie pentru a avea o aromă mai plăcută.

Conform floaredetei.ro, cel mai indicat este ca acest suc să fie consumat dimineața pe stomacul gol sau la o oră după micul dejun.

Această băutură este bună pentru împiedicarea dezvoltării celulelor canceroase, întărirea plămânilor, prevenirea declanșării unui atac de cord precum și a instaurării hipertensiunii arteriale, întărirea sistemului imunitar, sănătatea ochilor, eliminarea durerilor musculare, eliminarea respirației urât mirositoare, reducerea durerilor menstruale.

De asemenea, băutura este foarte hrănitoare și te ajută și în cazul în care dorești să pierzi câteva kilograme acumulate în plus.

Băutura nu produce efecte secundare.