Cea mai sexy sportivă din România, convocată de americani pentru un super-show

0
253

Sorana Cîrstea a fost invitată de americani să participe, pe 5 martie, la lansarea formatului Tie Break Tens pe teritoriul Statelor Unite, într-un super-eveniment găzduit de Madison Square Garden, informează Mediafax.

Surorile Williams ţin capul de afiş la concursul de tenis disputat într-un format inedit: nu se joacă game-uri sau seturi, ci un tiebreak ca în proba de dublu, până la zece. Sorana este inclusă într-o distribuţie ‘grea’, alături de patru jucătoare cu titluri de Mare Şlem în palmares: organizatorii au invitat şi două foste glorii ale sportului – pe franţuzoaica Marion Bartoli – cea care şi-a anunţat intenţia de a reveni în competiţie şi pe Daniela Hantuchova – retrasă anul trecut din tenis, în timpul turneului de la Wimbledon.

Jucătoarea din Târgovişte va reprezenta Europa, alături de Elina Svitolina (Ucraina, 4 WTA). CoCo Vandeweghe (18 WTA) întregeşte  ‘legiunea americană’, iar numele celei de-a opta participante va fi anunţat ulterior, fiind ţinut încă secret de organizatori.