Ceban a semnat un angajament, prin care se obligă să părăsească Partidul Socialiștilor pe perioada mandatului de primar al Capitalei

0
365

Candidatul socialist la funcția de primar al Capitalei, Ion Ceban, a semnat un angajament public, prin care se obligă să părăsească partidul socialiștilor pe perioada mandatului de primar al Capitalei, dacă câștigă șefia Primăriei Chișinău.

Vreau să fac un anunț, împreună cu domna Greceanîi și domnul Dodon am luat decizia ca în momentul în care va fi validat mandatul meu de primar îmi voi suspenda activitatea în partidul socialiștilor și mă voi orienta pentru a rezolva problemele cetățenilor”, a spus candidatul PSRM, în cadrul dezbaterilor electorale de la emisiunea „În Profunzime”, de la ProTV, citată de realitatea.md.

Amintim că și Igor Dodon, înainte de alegerile prezidențiale a semnat un angajament public, prin care își asuma responsabilitatea de a nu colabora cu actuala guvernare. Acesta însă nu a respectat acest regulament, iar oameni s-au arătat dezamăgiți în această acțiune, mai scrie realitatea.md.