Cel de-al doilea congres al PAS, subiect de BĂŞCĂLIE pe Internet: Orchestra #Țop și #Țop şi „Partidul Părintesc

2
154
Cel de-al doilea congres al „Partidului Acțiune și Solidaritate” nu a trecut neobservat de către internauți. Utilizatorii rețelelor de socializare au hotărât, într-o manieră amuzantă, să-i reamintească liderei PAS despre trecutul său politic, despre cum anunța de pe scenă că aderă la PLDM, dar și despre cârdășia cu PPDA, partid finanțat și controlat de interlopii fugari Victor și Viorel Țopa.

„Într-un video pe YouTube, Orchestra #Țop și #Țop, a realizat o parodie muzicală cu denumirea generică „Partidul părintesc”. Autorii amintesc că Maia Sandu, care se pretinde acum cel mai onest politician din țară, în 2014 făcea parte din echipa lui Vlad Filat, pe când PLDM se afla la putere, iar din BEM se fura miliarde de lei, fără ca poporul să știe ce se întâmplă în sistemul bancar al Republicii Moldova”, comunică portalul Jurnalul.md, citat de democracy.md.

Reamintim că ieri, 10 septembrie, în incinta Teatrului Satiricus „I.L. Caragiale” a avut loc cel de-al doilea Congres al „Partidului Acțiune și Solidaritate” care a durat 3 ore. Este de menționat că o parte a presei a avut acces la eveniment, în timp ce unor surse media incomode le-a fost interzisă intrarea.

2 COMENTARII

  1. Maia a promis transparență, dar în final a permis accesului presei controlate de Filat, Țopa, Usatîi. Oameni care nu au făcut nimic bun pentru Moldova, unul în genere a furat un miliard. Prin cîrdășia Maiei cu aceștia se vede clar că le face jocul și le dansează anume cum vor ei.

  2. Hahaha! Cât umor, dar cât adevăr, Doamne! În locul Maiei mi-aș desființa acum partidul și mă duc acasă la părinți…

Comments are closed.