Cel mai puternic afrodisiac natural. Cum poți seduce pe oricine cu un cocktail nealcoolic

0
290

Maca – cel mai puternic afrodisiac natural, fiind cunoscută și sub denumirea de ginseng peruvian. Este o plantă rădăcinoasă, înrudită cu ridichia, varza și broccoli, care datorită uimitoarelor și unicelor proprietăți pe care le deține, este considerată un superaliment, scrie realitatea.net.

Afrodisiacul Maca are efecte pozitive asupra sistemului endocrin, fiind capabilă să echillibreze nivelul hormonal atât al femeilor cât și al bărbaților, crește nivelul de energie și este un excelent stimulent al sănătății organismului.

Maca o sursă naturală de hrană și un medicament oferit de natură, folosit de mii de ani în zona Munților Anzi. Mai mult, maca este un adaptogen, ceea ce înseamnă că ajută organismul să se mențină la un nivel normal, în homeostază.

Adaptogenii ajută organismul să răspundă mai bine și mai ușor la factorii de mediu interni și externi, precum anxietatea și rănile fizice.

Maca este o rădăcină a unei plante cu denumirea științifică Lepidium Meyenii. Ca aspect, seamănă cu o ridiche, iar la culoare variază de la galben spre crem, la roz deschis și până la mov sau chiar negru. Este bogată în vitamine și minerale, are un gust plăcut, ușor picant și o aroma bogată de malț care se îmbină perfect cu gustul de cacao.

Rădăcina de maca este cunoscută pentru capacitatea sa de a regla hormonii. Planta în sine nu conține hormoni, ci încurajează organismul să crească sau descrească nivelul de hormoni prin hrănirea glandelor principale, hipotalamusul și hipofiza.