Celebrul bucătar Jamie Oliver a prins un hoţ

0
100
epa04759029 (FILE) The file picture dated 30 August 2012 shows British chef Jamie Oliver waving at the exhibition booth of manufacturer 'Philips' during the International Radio Exhibition (IFA) 2012 in Berlin, Germany. Jamie Oliver will turn 40 years of age on 27 May 2015. EPA/ROBERT SCHLESINGER

Celebrul bucătar Jamie Oliver a fugărit un hoţ agresiv care a încercat să-i spargă casa de 8,9 milioane de lire sterline. L-a pus la pământ până la venirea poliţiei, scrie click.ro.

Maestrul bucătar britanic Jamie Oliver, de 43 de ani, este un adevărat erou după ce a reuşit să imobilizeze un bărbat hoţ care a încercat să îi spargă casa. El se afla la reşedinţa lui din nordul Londrei, împreună cu soţia, Jools, şi cei cinci copii ai lor, când a auzit nişte zgomote suspecte. S-a dus să vadă ce se întâmplă şi s-a trezit inas în nas cu hoţul care încerca să intre în casa lui. Bărbatul a luat-o la goană şi Oliver a alergat după el, reuşind să în cele din urmă să-l pună la pământ. Vecinii au chemat poliţiştii care au preluat hoţul. Infractorul mai pregătea spargeri şi la alte case din jur, între care se numără şi casa lui Kate Moss. Celebrul bucătar Jamie Oliver este foarte mândru de el pentru că a reuşit să prindă hoţul.