Chirtoacă, FOC ȘI PARĂ pe pozele incendiare publicate pe Internet: Lepre socialiste

0
216

Primarul suspendat al capitalei, Dorin Chirtoacă, a răbufnit din cu critici pe pagina sa de facebook. Aceasta după ce pe internet au fost publicate imagini în care acesta este surprins la odihnă, conducând o barcă cu motor.

Chirtoacă învinuiește Partidul Socialiștilor de faptul că încearcă astfel să-i denigreze imaginea în preajma referendumului planificat pentru 19 noiembrie.

„Descreierați!
Astăzi, 8 noiembrie, de ziua mamei mele, au fost răspândite pe internet informații aberante, precum că aș fi fost tratat de boli cu transmitere sexuală și drept „dovadă” puse poze cu …fața friptă. Da, m-am fript în 2015, dar nu de boli, ci reparând robinetul de la boiler al unei rude, o mătușă. Poate să vină și să vă dea vreo două, dacă ați avea curaj să ieșiți din tufari, lepre socialiste care umblați cu referendumu’. Înainte de asta, poze din 2011-2012 dintr-o barcă, din „destinația de lux” lacul „Valea Morilor” din Chișinău, proaspăt renovat tot de noi, dar puteam fi oriunde, cu oricine și cu o sută, din contul și din timpul meu”, a scris Chirtoacă pe pagina sa de Facebook, citat de democracy.md.

LĂSAȚI UN MESAJ