Concurs de gafe între Iohannis și Dăncilă. Șeful statului a ieșit recent la rampă

0
148

Președintele Klaus Iohannis și premierul Viorica Dăncilă se află, fiecare, într-un turneu prin mai multe țări europene și asiatice. În discuțiile avute cu oficialii de acolo, cei doi au făcut referiri la relațiile de afaceri, însă nu au avut niciun om de afaceri în delegații, scrie evz.ro.

Înainte de a merge la reuniunea Consiliului European, care are loc mâine la Bruxelles, președintele Klaus Iohannis a făcut o vizită în Italia.

Emoții și prea mult roz

Vizita în Italia a început cu gafa vestimentară soției președintelui, Carmen Iohannis. Cuplul prezidențial a fost în vizită la Arhiepiscopia Ortodoxă Română din Roma. Ținuta doamnei a fost total neadecvată și a stârnit o mulțime de critici: a purtat o rochie cu volane de culoare roz pal acoperită cu un voal transparent cu buline negre, pe care a accesorizat-o cu o pereche de sandale de aceeaşi culoare, fără ciorapi.

Apoi, la întâlnirea cu premierul Giuseppe Conte, Iohannis a uitat de regulile de protocol. A fost primit cu onoruri, însă când a primit salutul gărzii de onoare s-a pierdut și nu a știut ce să mai facă. Conte a fost pe fază și l-a dirijat.

Continuare pe evz.ro