Corpul femeii și al fiului ei de patru ani, victime ale exploziei din bulevardul Moscovei, au fost recuperate

0
138

Corpurile neînsuflețite a două persoane decedate în explozia unui bloc de locuit din Chișinău au fost recuperate noaptea trecută de către pompieri. Este vorba despre o femeie și copilul ei de patru ani, notează Radio Chişinău.

Autoritățile municipale au anunțat acum câteva minute că a fost descoperit sub dărâmături corpul unei alte femei. Și la această oră, salvatorii și pompieri lucrează la fața locului pentru a lichida consecințele deflagrației.

În această dimineață, consilierii municipali s-au întrunit în ședință în legătură cu explozia de pe bulevardul Moscovei.

Amintim că în seara zilei de 6 octombrie într-un bloc locativ de pe strada bulevardul Moscovei din Chișinău a avut loc o deflagrație. Explozia a afectat apartamentele de la patru etaje.

În urma exploziei, patru persoane și-au pierdut viața. Alte nouă persoane, inclusiv un pompier au avut nevoie de intervenția medicilor. Proprietara apartamentului în care s-a produs deflagrația este încă în stare gravă.

Locatarii au fost strămutați, fiind cazați în sala de sport a Spitalului „Sfânta Treime”, la fostul spital al Întreprinderii „Căile Ferate”, sau la rude și prieteni.

Familiile persoanelor decedate în explozia din bulevardul Moscovei din Chișinău vor primi ajutor material a câte 50 de mii de lei, a anunțat premierul Pavel Filip. Și primarul general interimar al municipiului Chișinău, Ruslan Codreanu, a dispus alocarea a 10 milioane de lei – pentru ajutoare locatarilor ale căror apartamente au fost distruse.