Cu o lună înainte de infarct corpul tău îţi transmite acest semnal. Nu îl ignora!

0
122

Milioane de oameni suferă un atac de cord, în fiecare an. Un atac de cord sau infarct miocardic presupune deteriorarea permanentă a muschiului inimii. Miocardic înseamnă ţesutul muscular al inimii, iar infarct înseamnă moartea ţesutului ca urmare a lipsei de alimentare cu sânge, scrie realitatea.net.

Cu aproximativ o lună înainte, corpul devine mai slăbit din cauza unui flux şi circulaţii ale sângelui insuficiente.

În momentul în care fluxul de sânge este redus, senzaţia de ameţeală este, de asemenea, un semnal de alarmă ce nu trebuie ignorat. Din cauza faptului că sângele nu ajunge cum trebuie la creier, înainte de a suferi un infarct veţi avea dese simptome de ameţeală.

Pe lângă senzaţia de ameţeală, pot apărea transpiraţiile reci. Fără o circulaţie corectă a sângelui, corpul uman începe să asudeze, se răceşte şi va avea o stare generală de rău, conform andreilaslau.ro.

Multe dintre victimele infarctului au răcit sau s-au îmbolnăvit de gripă cu o lună înainte.

Respiraţia greoaie este un alt simptom al producerii unui infarct. La fel că toate celelalte organe din corp, plămânii, la rândul lor, au nevoie de sânge şi oxigen. Când inima nu funcţionează cum trebuie, plămânii vor fi şi ei afectaţi.