Cutremurător. Femeia găsită moartă într-o cameră de hotel avea legături cu Guvernul

0
318

Femeia din Oradea care a fost găsită moartă în camera sa de hotel, în timp ce se afla la tratament în staţiunea balneo-climaterică Ocna Şugatag, era membră a PSD Bihor și directoarea adjunctă a Școlii Gimnaziale nr. 11, scrie realitatea.net.

Trupul femeii a fost transportat la Spitalul Orăşenesc Sighetu Marmaţiei, pentru efectuarea necropsiei, medicii legişti urmând să stabilească cu exactitate cauza morţii. În urmă cu o săptămână, în acelaşi complex hotelier din staţiunea Ocna Şugatag a decedat o altă persoană, un bărbat venit din Oradea, tot pentru tratamente balneo.

Potrivit bihon.ro, Nicoleta Negrean suferea de câțiva ani de diabet și era apropiată a Ministrului Sănătății, Florian Bodog, care s-a intresat personal de circumstanţele în care femeia a decedat. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Maramureş, Cecilia Grozavu, a declarat că Nicoleta Negrean a fost găsită moartă, miercuri, de angajații hotelului în care era cazată. ‘Femeia avea vârsta de 44 de ani, venise din Oradea pentru a urma o serie de tratamente specifice în staţiunea Ocna Şugatag. Aceasta a fost descoperită fără viaţă în camera complexului hotelier. E posibil ca decesul să fi survenit pe fondul unor probleme de sănătate’, a spus reprezentanta IPJ.