De la „iepuraş Playboy” la fanatică religioasă! Deznodământul tragic al unui fotomodel

0
233

Fostul iepuraş Playboy, Rocio Gancedo, şi-a pus capăt zilelor la doar 29 de ani, Modelul a fost găsit fără viaţă în faţa blocului său din Las Canitas, Argentina. Potrivit primelor informaţii, ea s-a aruncat în gol de la etajul cinci şi suferea de depresie severă, care s-a agravat după ce tatăl său a murit acum câteva luni în urmă.

Tânăra a fost internată pentru luni bune într-o clinică de psihiatrie după ce medicii au diagnosticat-o cu o depresie severă şi tendinţe suicidale. După mai multe luni de dtratament, doctorii i-au permis să meargă acasă, cu promisiunea de a continua să ia pastilele prescrise. Trupul său neînsufleţit a fost găsit în faţa imobilului, în cădere acesta a lovit o motocicletă parcată pe carosabil, potrivit tomzoon.com. Cu ceva tim în urmă, Rocio a renunţat la viaţa în lumina reflectoarelor pentru a se dedica credinţei şi unei vieţi închinate lui Dumnezeu.

„La biserică mi-am găsit credinţă, l-am găsit pe Iisus şi, cel mai important, amd escoperit adevărul care m-a transormat”, a declarat modelul cu puţin timp în urmă. Rocio a povestit de nenumărate ori că a avut o copilărie dificilă şi că nu s-a înţeles deloc cu cea care a adus-o pe lume. Nu s-a bucurat de sprijinul acesteia, iar atunci când tatăl său a trecut în nefiinţă a simţit că îţi pierde singurul punct de sprijin pe care îl avea.

Trupul neînsufleţit al fotomodelului a fost dus la morgă pentru a stabili cauzele exacte ale decesului.