De râsu’ plânsului! Vocea Maiei Sandu și a lui Andrei Năstase s-au auzit la protest prin boxe furate dintr-o instituție publică

3
126

Tehnica de sonorizat folosită la protestul organizat de PAS, PPDA și PLDM a fost sustrasă ilegal de la Casa de cultură din Cricova. Acest lucru rezultă din înregistrările convorbirilor dintre un activist din partidul lui Andrei Năstase, Sergiu Cebotari cu Gheorghe Niță, care era responsabil de boxe și altă tehnică audio de la Casa de cultură de la Cricova, difuzate de timpul.md.

Portalul citat de politics.md scrie că înregistrările au fost făcute de Niță, care îl amenință pe Cebotari că le va face publice, pentru că boxele au ajuns la poliție, deși urmau să fie aduse înapoi duminică.

Tehnica de sonorizare, dar și microbuzul au fost sechestrate de oamenii legii și figurează în calitate de probe în dosarul penal pentru tentativa de ultragiere a polițiștilor, după ce microbuzul a încercat să intre în mulțime, în față la Moldova 1.

Amintim că despre dispariția tehnicii audio de la Casa de cultură a anunțat, luni, un internaut, care a publicat și o poză în care apare un alt activist al DA, Nicolae Josanu, alături de microbuzul folosit la protest. Poliția a declarat, ulterior, că a fost sesizată de primarul din Cricova și că investighează dispariția tehnicii.

3 COMENTARII

  1. Dacă-s niște criminali bre și ăștia a lui Maia și gnidele lui Năstase, voi ce vreți? așa toată viața lor ca niște criminali au umblat, făcut scheme, furat, etc, iar cînd au fost prinși și alungați s-au făcut chipurile politicieni și se dau drept jertve, mudași

Comments are closed.