Declarație halucinantă a criminalului Proca: Este foarte simplu să-l dai jos pe un politician, îi bagi un omor sau cum în cazul meu, un om cu antecedente penale, un criminal care să-l murdărească. Iar după asta e foarte simplu, dezvolți subiectul cum vrei.”

1
162

Killerul ratat Vitalie Proca s-a scăpat cu vorba în cadrul interviului său și a dezvăluit motivele pentru care a hotărât să pună pe umerii liderului PDM, Vlad Plahotniuc, tentativa de asasinat a lui Gherman Gorbunțov. Declarația acestuia a fost, întâmplător sau nu, ignorată de presa din Chișinău. Însă, aceasta explică foarte bine intențiile care au stat în spatele acestei tentative de denigrare, scrie telegraph.md.

„Este foarte simplu să-l dai jos pe un politician, îi bagi un omor sau, cum în cazul meu, un om cu antecedente penale, un criminal care să-l murdărească. Iar după asta e foarte simplu, dezvolți subiectul cum vrei”, a declarat killerul Vitalie Proca, citat de portalul Telegraph.md și today.md.

Întâmplător sau nu, dar Proca a recunoscut ceea ce până acum oamenii apropiați ai primarul de Bălți negau, că anume Usatîi este acel care-i „protejează” și suportă toate cheltuielile de cazare și întreținere. Chiar și așa, presa de la Chișinău nu s-a grăbit să-l întrebe pe Renato Usatîi de ce și-ar lega numele de un killer și mai ales de ce-l ajută. Totuși Usatîi se vrea a fi un politician, iar Proca un criminal, iar să explici oamenilor și aceștia să te și creadă de ce te legi de un om care omoară la comandă, este cam greu.
Reamintim că, la scurt timp după difuzarea interviului, însăși victima, Gherman Gorbunțov,  a infirmat că liderul PD ar avea de a face cu tentativa sa de asasinare. Mai mult, Gorbunțov a recunoscut că Plahotniuc nu ar avea motive în acest sens, întrucât nu a făcut afaceri și nu a avut interese comune cu Gorbunțov.

1 COMENTARIU

  1. iata ca si-a dat macazul pe fata… mai mult ca familia lui se afla in ghearele lui Usatii – evidnet ca o sa vorbesca orice pentru ca sa-i apere!

Comments are closed.