Deputat european, după votul de astăzi de la Chişinău: PL şi PLDM se descalifică atât în faţa propriului electorat, cât şi în faţa Bruxellesului

1
134

Partidele politice din Moldova care se declară proeuropene, dar s-au opus introducerii vectorului european în Constituţie, se descalifică atât în faţa propriului electorat, cât şi în faţa Bruxellesului. De această părere este eurodeputatul Norica Nicolai, care a menţionat că politicienii de la Chişinău puteau astăzi să arate şi să garanteze UE că vor într-adevăr ca ţara noastră să urmeze parcursul european, scrie publika.md.

„Regret votul de astăzi de la Chişinău şi îmi pare rău că doar două partide care constat se declară europene au susţinut acest proiect. Acest vot spune foarte clar cine este alături de proiectul european, ce partid este alături de acest proiect şi cine doar clamează pentru eventuale beneficii care ar putea veni de la Bruxelles”, a spus Norica Nicolai, eurodeputat.

Norica Nicolai şi-a arătat speranţa că vectorul european ar putea fi introdus în Constituţie în urma referendumului anunţat de către preşedintele Parlamentului, Andrian Candu.

1 COMENTARIU

  1. moldovenii au ce au votat, si pana n-o sa inteleaga acest lucru si n-o sa se gandeasca dublu inainte sa mearga la vot altadata, tot cu tradatori ca Rosca, Filat si alti politruci si facaturi de-a clanului Topa-Lucinschi la putere o sa se trezeasca!

Comments are closed.