DESCOPERIRE uluitoare. Detalii neștiute despre moartea unui muzician celebru. Familia este DISTRUSĂ

0
129

La un an de la moartea renumitului muzician Chris Cornell, familia este tulburată de cauzele care au dus la gestul necugetat al acestuia de a se sinucide. De curând, văduva muzicianului, Vicky Cornell, şi copiii lor, Toni şi Christopher s-au declarat parte civilă în procesul care va avea loc la Curtea Superioară din Los Angeles împotriva medicului care i-a prescris ultimele luni de viață ale lui Chris Cornell, cantități exagerate de medicamente, scrie evz.ro.

Medicul Robert Koblin s-a ocupat de starea muzicianului și este acuzat că i-a prescris lui Chris Cornell, „în mod neglijent şi repetat”, „medicamente – printre care anxioliticul lorazepam – care i-au provocat tulburări mintale.

Pe 18 mai 2017, Chris Cornell, solist al trupelor Soundgarden, Temple of the Dog şi Audioslave, a fost găsit mort într-o cameră de hotel din oraşul american Detroit. Chris Cornell avea 52 de ani. Medicii legişti au stabilit că acesta s-a sinucis prin spânzurare. Testele toxicologice au arătat că avea în organism un nivel ridicat de lorazepam, naloxonă (un anti-opioid), barbiturice, cofeină şi un anticongestionant. Totuşi, nu aceste substanţe i-au provocat moartea.

Chris Cornell este considerat una dintre figurile de marcă ale mişcării grunge din anii 1990. În afară de trupele cu care a cântat, el a lansat şi patru albume solo, „Euphoria Morning” (1999), „Carry On” (2007), „Scream” (2009), „Higher Truth” (2015). A primit o nominalizare la premiile Globul de Aur pentru piesa „The Keeper”, care a apărut pe coloana sonoră a filmului „Machine Gun Preacher” (2011), şi a compus, alături de David Arnold, şi interpretat piesa „You Know My Name”, tema filmului „Casino Royale” (2006). A fost nominalizat de 15 ori la premiile Grammy şi a obţinut două astfel de trofee.