Dezvăluire BOMBĂ! Cine sunt liderii PSD, care au semnat scrisoarea anti-Dragnea! Nume neașteptate

0
139

Scaunul lui Liviu Dragnea se clatină din nou. Nu este prima dată când se întâmplă acest lucru, dar de fiecare dată a scăpat din puciurile puse la cale împotriva lui întărit. De data aceasta, numărul nemulțumiților a crescut și are o opoziție serioasă în propriul partid. Gabriela Firea a dat tonul, iar acum restul duc un război din care nu se știe dacă președintele PSD va mai rămâne cu puterea în mâinile sale, scrie capital.ro.

Peste 25 de lideri PSD, membri CEx, au semnat scrisoarea în care îi cer lui Liviu Dragnea să se retragă din funcţia de preşedinte al partidului, susţin sursele Digi24.ro. Dacă în cazul unora dintre semnatari informaţiile sunt contradictorii, clarificări definitive urmând să sosească în zilele următoare, despre alţii nu mai există niciun dubiu. Iată mai jos semnăturile certe (nu neapărat în ordinea în care au semnat)

1. Paul Stănescu (Olt)

2. Niculae Bădălău (Giurgiu)

3. Dumitru Buzatu (Vaslui)

4. Ion Mocioalcă (Caraş Severin)

5. Marcel Ciolacu (Buzău)

6. Robert Negoiţă (Bucureşti – Sector 3)

7. Marian Neacşu (Secretar general al PSD)

8. Rodica Nassar (Bucureşti – Sector 2)

9. Dan Tudorache (Bucureşti – Sector 1)

10. Gabriela Firea (Bucureşti)

11. Ion Rotaru (Brăila)

12. Adrian Țuţuianu (Dâmboviţa).

 

Numele foştilor premieri, Mihai Tudose şi Sorin Grindeanu, nu apar pe scrisoarea anti-Dragnea întrucât cei doi foşti premieri nu fac parte din CEx. Însă sprijinul acordat de Tudose şi Grindeanu taberei care cere plecarea lui Liviu Dragnea este unul important, având în vedere conexiunile pe care le au în interiorul partidului atât la centru, cât şi în teritoriu.

Interesant este că Dumitru Buzatu ar fi spus public că l-ar susţine pe Liviu Dragnea. Cu toate acestea, numele lui apare pe lista, potrivit celor de la Digi24.