Dezvăluiri în presă: Sediul Partidului Platforma Demnitate și Adevăr, privatizat în mod fraudulos?

2
754

PPDA ar putea rămâne fără sediu, iar fratele lui Andrei Năstase, Vasile, e pasibil de pedeapsă penală. Portalul deschide.md scrie că imobilul de pe 31 august, 15, unde îşi desfăşoară activitatea PPDA, a fost privatizat în mod fraudulos de publicaţia periodică GLALSUL NAŢIUNII, al cărei fondator este Vasile Năstase.

„Privatizarea a avut loc printr-o schemă frauduloasă descrisă de-a lungul timpului atât de jurnaliștii de investigație cât și de unii reprezentanți ai autorității locale. Este vorba despre acele înțelegeri ca reprezentanții Primăriei să nu atace încheierile de judecată care sunt în defavoarea instituției. În consecința acestei neglijențe intenționate, persoanele fizice se aleg cu bunuri imobile sau terenuri obținute de la municipalitate, prin intermediul înstanțelor de judecată”, scrie sursa citată.

„privatizarea clădirii respective este ilegală deoarece imobilul este înscris în registrul Monumentelor de Stat. Or privatizarea monumentelor se face doar prin hotărâre de Guvern”, notează portalul citat.

Mai multe detalii pe deschide.md

1

2

3

4

 

2 COMENTARII

  1. Năstăfleții aveau atunci drept mentori pe Nașul Țopa, iar susținerea politică de la Voronin. Vasea l-o ajutat pe Voronin în lupta sa de la NIT. Așa că tăt normal!

  2. Păi, un astfel de partid, ce se ține strâns cu clanurile oligarhice, la sigur este în stare să privatizeze ilegal un edicifiu. Și-ncă idiotul se vrea primar? Să privatizeze tot Chișinăul?

Comments are closed.