Fenomene șocante au loc la locul testelor nucleare nord coreene. Kim Jong-un este nemilos

0
56

Noi informații venite din Coreea de Nord vin să arate efectul cumplit al testelor nucleare asupra populației, scrie realitatea.net.

Testele nucleare subterane din Coreea de Nord au contaminat întreaga regiune înconjurătoare, scrie The Telegraph, citând localnici care au reușit să fugă din țară.

În jur de 80% dintre copacii plantați în zonă mor, puțurile subterane au secat, oamenii suferă de boli incurabile, iar în spitale s-au născut copii cu diformități.

Unii localnici fugiți din Coreea de Nord au declarat că mai trăiau acolo în timpul testelor nucleare din 2006 și 2009 și că populația nu a fost avertizată.

”Doar familiile militarilor au fost evacuate în adăposturi subterane. Oamenii obișnuiți nu știau nimic de aceste teste”, au spus sursele.

Un alt nord-coreean fugit din țară a spus că localnicii din Kilju, unde au loc testele nucleare, nu aveau voie să meargă la spital în Phenian.

Noile informații vin după ce în urmă cu o săptămână, un alt raport anunța moartea a 200 de persoane în urma prăbușirii unui tunel în muntele sun care au loc testele nucleare.