FLASH! Andrian Candu și Pavel Filip au depus flori la Ambasada Statelor Unite ale Americii

0
81

Președintele Parlamentului Andrian Candu și premierul Pavel Filip au depus flori la Ambasada Statelor Unite ale Americii în memoria victimelor atentatelor teroriste care au avut loc acum 16 ani.

„Astăzi ne amintim de acele tragice evenimente care au avut loc, cu regret, în Statele Unite, la New York și la Washington. Atunci pentru prima dată, cred eu, lumea a conștientizat ce înseamnă actele teroriste și de atunci, din acea zi, putem afirma cu siguranță că la nivel global a început cu adevărat lupta împotriva terorismului”, a declarat șeful legislativului, citat de realitatea.md.

„Fiecare om din Republica Moldova este solidar cu poporul american. Actele teroriste sunt cele mai groaznice crime pentru că sunt greu de prevenit, greu de înțeles rădăcina acestor crime. Moldova va fi mereu alături și de cei care au avut de suferit în urma actelor teroriste. Pornind de la potențialul și capacitățile care le avem vom contribui la prevenirea acestor crime”, a subliniat prim-ministrul Pavel Filip.