FLASH! Guvernul încearcă să țină situația SUB CONTROL, în urma ninsorilor abundente din această dimineață

3
122

Premierul Pavel Filip a dispus măsuri de urgenţă pentru remedierea situaţiei provocate de condiţiile meteo nefavorabile

Prim-ministrul Pavel Filip a cerut Serviciului Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale să monitorizeze strict situaţia provocată de condiţiile meteo nefavorabile, astfel ca salvatorii şi pompierii să intervină prompt pentru a acorda ajutor cetățenilor, scrie publika.md.

În acelaşi timp, Premierul a dispus Serviciului Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale şi Ministerului Agriculturii și Industriei Alimentare să efectueze o evaluare urgentă a pagubelor provocate de ninsorile din ultimele 24 de ore şi să propună un plan concret de măsuri pentru remedierea situaţiei de criză şi sprijinirea agricultorilor. Planul respectiv urmează să fie discutat, mâine, 21 aprilie, într-o şedinţă specială la Guvern.

Serviciul Hidrometeorologic de Stat anunţă pentru următoarele zile „cod galben” de înghețuri pe întreg teritoriul țării.

 

3 COMENTARII

  1. Bine ca nu s-a uitat de agricultori si acestia vor si ajutati sa treaca peste consecintele negative ale acestor ninsori.

  2. Deja agricultorii au pagube. Important ca guvernul sa le ofere indemnizatiile la timp, da nu cum facea Filat, doar promitra si nimic nu dadea

Comments are closed.