FLASH! Silvia Radu cere verificarea activității conducerii Spitalului Clinic Municipal nr. 1 din Chișinău

2
100

Ministra Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Silvia Radu, cere verificarea activității conducerii Spitalului Clinic Municipal nr. 1 din Chișinău, în frunte cu Iurie Dondiuc, după ce mai mulți pacienți și angajați ai instituției au reclamat diferite neregului, scrie ziarulnational.md.

„Am semnat ordinul pentru Constituirea unei comisii de Control care să verifice activitatea conduceri spitalului nr. 1 din Chișinău. Am primit foarte multe plângeri atât de la pacienți, cât și de la personalul medical care activează în cadrul spitalului. Plângerile vizează fapte de netolerat și sunt acuzații grave. Dacă toate acestea se vor adeveri în urma controlului, atunci voi lua cele mai aspre măsuri”, spune Silvia Radu.

Aceasta a precizat că „cine nu respectă pacienții, cine nu respectă procedurile, personalul medical, înseamnă că nu are ce să caute în sistemul medical”

2 COMENTARII

  1. Dacă tot exsită multe plângeri era nevoie de un control și să fie trași la răspundere cei care nu lucrează în conformitate cu regulamentul. Apoi mai zice opoziția că Silvia Radu nu va face modificări, poftim chiar un control potrivit!

  2. Stiam eu ca Silvia va face o ordine buna , cit va fi la Minister si ii va da afara pe cei care deja de ani de zile , primesc salarii de la stat , dar nu fac nimic bun!

Comments are closed.