FLASH! Un deținut al Penitenciarului din Goian a fugit din detenţie în această noapte

0
122

Un deținut al Penitenciarului nr.10 din Goian a fugit din detenţie în această noapte. S-a întâmplat în jurul orei 23:00.

Potrivit publika.md, tânărul, în vârstă de 23 de ani, este condamnat la 2 ani de închisoare pentru încălcarea regulilor de securitate a circulaţiei sau de exploatare a mijloacelor de transport, ce a cauzat din imprudenţă o vătămare medie a integrităţii corporale sau a sănătăţii, săvârşită în stare de ebrietate.

Acesta își ispășea pedeapsa în Penitenciarul nr.10-Goian întrucât era antrenat la lucrări de reparație capitală a sectoarelor de detenție.

Actualmente, angajații sistemului penitenciar, în comun cu organele de poliție, întreprind măsuri operative de căutare şi determinare a locului aflării acestuia.

Reprezentanţii Departamentului Instituțiilor Penitenciare solicită ajutorul tuturor celor care dețin informații despre locul aflării deținutului sau alte detalii importante pentru investigarea cazului să sune la numerele de telefon: 0 (22) 40-97-87, 0(22) 35-08-90; 078777450.