Fruntașii liberal-democrați îl tratează pe Erdogan ca pe un dictator, dar uită că fostul lider al PLDM era prieten la cataramă cu președintele Turciei

1
131
Liderii PAS și fruntașii liberal-democrați îl tratează pe Recep Erdogan ca pe un dictator, dar uită că fostul lider al PLDM, formațiune din care a provenit Maia Sandu, era prieten la cataramă cu președintele Turciei, scrie politics.md.

Într-un  material publicat astăzi, bloggerul Anatolie Chirilov readuce în memoria opiniei publice mesajele cordiale expediate lui Erdogan de către Vlad Filat.

”Peste noapte și în ajun de alegeri, acest cetățean al Turciei, care cândva era mai frate ca fratele de cruce pentru Filat și partidul său, azi e cancerul lumii și întruchiparea perfectă a unui dictator. Dar vreau să citez un fragment a PLDM-iștilor prin persoana lui Vlad Filat pentru Erdogan: „Vă mulțumesc din suflet. Vă felicit pentru performanțele incontestabile realizate de țara Dvs. în ultimul timp. În domeniul economic, Turcia este a 16 economie din lume, cu cea mai mare dinamică de creștere a venitului pe cap de locuitor. Turcia a devenit un lider incontestabil şi nu doar în regiune. Relațiile cu un asemenea partener, pe de o parte ne onorează, iar pe de altă parte ne obligă. Vă asigur că Moldova va fi un partener credibil, corect și solidar. Vă așteptăm cu mare drag la Chișinău în primăvara anului viitor și sunt sigur că, în cadrul vizitei, vom oferi continuitate relației noastre reciproce”, se conține în articolul publicat de Anatolie Chirilov.
În același material, Chirilov acuză fruntașii PLDM de fățărnicie. ”Fățărnicia și prostia politică sunt lucrurile de care cei din PLDM nu s-au debarasat, chiar dacă au declarat că acest partid s-a schimbat”,  a conchis Chirilov.

1 COMENTARIU

  1. Iarăși se aplică dublele standarte, cînd Filat sa văzut cu Erdogan a fost sărbătoare națională, dar acumă cînd Erdonag ne vizitează lumea face panică mare și îl fac de dcitator.

Comments are closed.