Igor Dodon poate sa doarma linistit, proiectul lui Tkaciuc/Muntean nu reprezinta un pericol pentru el si partidul sau, ideologia PSRM, bazata pe patriotism moldovenesc, familie si biserica, e simpla, clara si aduce voturi garantate

0
96

Analistul politic Roman Mihaes, face un comentariu despre proiectul politic lansat de duetul Tkaciuc/Muntean:”Din cauza galagiei in jurul proiectului, am facut un efort sa citecs programul partidului domnilor Tkaciuc si Muntean.
Un text neoanarhist si neomaarxist, slabut, plin de compilatii si teoretizari, cu concluzii aproximative.
Igor Dodon poate sa doarma linistit, proiectul lui Tkaciuc/Muntean nu reprezinta un pericol pentru el si partidul sau, ideologia PSRM, bazata pe patriotism moldovenesc, familie si biserica, e simpla, clara si aduce voturi garantate.
Doi oameni au distrus PCRM, Tkaciuc din interior si Plahotniuc, dupa 2009 , din exterior.
Tkaciuc nu este omul creatiei.
El este omul revolutiei anarhiste continue, un Che Ghuevara postsovietic, revolutionar de profesie. Dar Tkaciuk a ramas ancorat in URSS, el este un homo sovieticus,
care nu a reusit sa devina cu adevarat cetatean moldovean,el traieste in coordonatele Imperiului Rus, cu numele URSS si viseaza la refacerea acestuia intro forma sau alta.
Partridul construit de Tkaciuk si Munteanu va fi unul mic si marginal.
Rolul sau va fi de a completa corul partidelor ghidate de serviciile rusesti, in partida antioccidentala , in calitate mai mult de centru analitic si informational antiromanesc si antieuropean”.

Exemplu de idee care nu lucreaza in RM, deja e testata in practica, este impozitul zero pe venit.

Во-первых, это создание налоговых стимулов для реинвестирования прибыли в экономику Молдовы. Нулевая ставка налога на прибыль при точном и квалифицированном сборе всех косвенных налогов — это эффективный, испытанный, практический инструмент, решающий одновременно несколько задач.