Imagini şocante! Tarantino: «Îmi pare rău, era să o ucid pe Uma Thurman la filmări»

0
206
Director Quentin Tarantino with Cast Member Uma Thurman at the Kill Bill Vol.2 photo call, at the 2004 Cannes Film Festival, on Sunday, May 16th, 2004 in Cannes, France. (SPLASHNEWS PHOTO/Mario Anzuoni)

Ref: MA 160504 B

Splash News and Pictures
Los Angeles: 310-821-2666
New York: 212-619-2666
London: 207-107-2666
photodesk@splashnews.com

„Accidentarea Umei la filmările pentru Kill Bill, din 2002, este cel mai mare regret al vieţii mele”, a declarat recent Quentin Tarantino, la doar două zile după ce a fost acuzat de actriţa de 47 de ani. Regizorul Tarantino a ţinut morţiş ca Uma să execute singură o cascadorie în care eroina principală se lovea brutal cu maşina de un copac. Din cauza impactului, şi-a rupt gâtul, scrie click.ro.

„Îi cer încă o dată scuze Umei pentru incidentul de atunci. Este cel mai mare regret al vieţii mele”, a declarat Tarantino, luni, la 15 ani de la filmarea filmului. Uma Thurman l-a acuzat pe Tarantino că nu i-a pus la dispoziţie filmarea brută în care se vede clar cum se accidentează. Ea a vrut să publice respectivele scene într-un articol pentru Times.

„I-am dat Umei scena de care avea nevoiie încă de atunci. Nu este adevărat că m-am eschivat, după am fost acuzat”, a declarat Tarantino. Uma a confirmat că regizorul i-a pus la dispoziţie filmarea încă de luni şi că a postat-o pe pagina ei de Instagram.

Accidentul a avut loc pe platoul de filmare din Mexic. Din cauza impactului actriţa s-a ales cu o comoţie cerebrală, contuzii pe tot corpul şi s-a accidentat la genunchi. Din cauza loviturii, Uma şi-a dizlocat o vertebră la ceafă şi a avut nevoie să stea o perioadă într-un corset.

Accidentarea avea să o urmărească toată viaţa. Ea l-a acuzat pe Tarantino că a obligat-o să facă personal cascadoria, deşi actriţa a recunoscut că se teme şi ar fi vrut să o facă un cascador. Scandalul a izbucnit în contextul în care Uma a început să facă dezvăluiri incendiare despre „monstrul sexual” de la Hollywood, producătorul Harvey Weinstein. „Kill Bill” s-a turnat între 2002, prima parte şi cea de a doua parte, între 2003 şi 2004. Trebuie menţionat că pelicula a fost produsă de către Miramax, iar proiectul l-a interesat personal pe Harvey Weinstein.