IMPORTANT: Premierul Filip anunţă crearea Agenţiei pentru Servicii Publice

2
505

Cetăţenii Republicii Moldova trebuie să beneficieze de servicii din partea statului la un ghişeu unic. Ei vor merge într-o singură instituţie şi de acolo vor beneficia de servicii calitative. Despre acest lucru a anunţat astăzi premierul Pavel Filip.

Potrivit lui Filip, Întreprinderea de Stat Registru va fi reorganizată în instituţia publică Agenţia pentru Servicii Publice, la care se vor alătura şi Întreprinderile „Registru” şi „Cadastru”, Camera de Licențiere, Camera Înregistrării de stat şi Serviciul Stare Civilă, notează publika.md.

Premierul declară că prin acest fel se va reduce birocraţia, iar cetăţenii vor avea acces la servicii de calitate din partea statului.

 

2 COMENTARII

  1. Agenţia pentru Servicii Publice, la care se vor alătura şi Întreprinderile „Registru” şi „Cadastru”, Camera de Licențiere, Camera Înregistrării de stat şi Serviciul Stare Civilă? Suna bine. Like!

  2. Păi, e și normal că eficiența se datorează anume reducerii acestor instituții, mai puține instituții, funcționarii mai puțin, dar salraii mai mari, deci un stimul mai mare pentru o muncă calitativă.

Comments are closed.