IMPORTANT! Premierul Filip pleacă la Bruxelles și va participa la reuniunea Consiliului de Asociere Republica Moldova – Uniunea Europeană

0
445

Premierul Pavel Filip va efectua, în perioada 14-16 martie 2016, o vizită la Bruxelles, unde va participa la cea de-a doua Reuniune a Consiliului de Asociere Republica Moldova – Uniunea Europeană.

Potrivit unui comunicat de presă al Guvernului, în cadrul şedinţei de astăzi a Executivului, a fost aprobată componenţa nominală a delegaţiei ţării noastre, din care fac parte: vicepremierii  Gheorghe Bălan, Andrei Galbur, ministru al Afacerilor Externe şi Integrării Europene, Octavian Calmîc, ministru al Economiei, precum şi miniştrii  Finanţelor, Octavian Armaşu, Justiţiei, Vladimir Cebotari, Mediului, Valeriu Munteanu, Afacerilor Interne, Alexandru Jizdan, Agriculturii şi Industriei Alimentare, Eduard Grama.

Programul vizitei la Bruxelles a Premierului Pavel Filip include şi o serie de întrevederi cu înalţi oficiali din cadrul structurilor europene, în cadrul cărora vor fi prezentate rezultatele obţinute de Executiv în procesul de promovare a reformelor, dar și prioritățile de dezvoltare a ţării noastre, în perioada următoare.