Internetul FIERBE: Liderul PAS, Maia Sandu, acuzată de IPOCRIZIE

2
392

Liderul Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu, este acuzată de ipocrizie de bloggerul Eugen Luchianiuc, într/un material publicat astăzi. Luhianiuc se referă la o conferință de presă, susținută de liderii formațiunii, care au prezentat o serie de inițiative discutabile.

„2. Cu secțiile de vot peste hotare. Mayașii propun să se vadă prezența de acum și să fie majorate la 8000 de buletine. Aiurea. Trebuie să facă un fel de referendum pentru cei din diasporă și să vadă în baza acestuia secțiile de vot. De altfel foarte mulți oameni nu se puteau deplasa sau pur și simplu nu știau. Și nu-i normal 8000 de buletine de vot. În astfel de cazuri se deschid două secții. Pentru că nu pot oamenii fi roboți ca să prelucreze 8000 de buletine într-o zi. Sau, dacă va fi în 2 zile încă mai merge. Dar ăștia nu au legat numărul de două zile.

3. Donațiile. De acord că trebuie limitată posibilitatea de a dona dar despre asta nu cred că anume #pas poate vorbi atâta timp cât Maia a început cu 200 de lei și a ajuns la 20000 de lei per donație iar, mâna ei dreaptă, Grosu, accepta donnații și mai mari ? Eu aș propune ca cei care donează să dea și declarație de venit. Și aș interzice donațiile din partea organizațiilor. Și e ok să fie donații private peste hotare, dar, la fel, moldovenii de acolo să depună declarații de venit. Or, am povestit cum unimedia a fost vândută prin Germania.

4. Camere. E ok. Doar că trebuie să povestească și cât asta va costa. Dacă tot mereu spun prețurile la cei ce cheltuie banul public”.

2 COMENTARII

  1. vrea fata sa-si legalizeze finantarea de peste hotare mascand-o sub ajutor de la oameni… buna intentie, tinand cont ca-si face campanie doar pe facebook si are sustinere doar in diaspora…

  2. Punctul 4 rupe de tot. Avand in vedere ca cu camerele pe care lea pus ea la BAC, prin ele au fost spalate o parte din banii lui Filat.

Comments are closed.