JENANT: Usatîi toacă sume enorme pe concerte, iar situația din Bălți DEGRADEAZĂ pe zi ce trece

0
403

Interpreta Sofia Rotaru, pe care primarul de Bălți, Renato Usatîi, ”pierdut prin deplasări”, o numește ”Babușka” (bunicuță), va cânta, de Ziua Independenței, la Bălți.

Anunțul a fost făcut chiar de Usatîi, într-o postare pe facebook. Totuși, Usatîi, care se ascunde la Moscova de justiția din Moldova, omite în postare cuvântul ”Babușka”, pe care îl folosește de fiecare dată în discuțiile cu apropiații săi, când vorbește despre Sofia Rotaru.

Anterior, acesta îi spunea avocatei Ana Ursachi că i-a plătit 30 de mii de euro pentru un concert. ”La alegerile locale i-au propus 150 de mii de euro și ea nu a venit, dar a venit pentru Usatîi, cu 30 de mii euro, pentru că sunt prieten cu ”babușka” de opt ani și poți să vezi într-un film de la NTV că am cântat cu ”babușka” la Kremlin, cu 7-8 ani în urmă”, i s-a lăudat Usatîi lui Ursachi.

În timp ce Usatîi cheltuiește sume enorme pentru concerte, situația din Bălți continuă să degradeze. Orașul este în pragul unei catastrofe din cauza deșeurilor care se acumulează la platformele de colectare a gunoiului. Iar drumurile pline de gropi rămân în continuare nemarcate. Iar dacă și se aplică marcajul, acesta dispare în doar câteva săptămâni.

Via timpul.md