Liderul Platformei unioniste Acţiunea 2012, George Simion, suspectat de jocuri oculte, înainte şi după ultima sa expulzare din Moldova

0
186

Liderul Platformei unioniste Acţiunea 2012, George Simion, este suspectat de jocuri oculte, înainte şi după ultima sa expulzare din Republica Moldova. Simion afirmă că a fost bătut de către reprezentanții Biroului Migrațiune și Azil înainte de expulzare. De cealaltă parte, Poliția de Frontieră afirmă că Simion a fost predat autorităților române fără să aibă semne de violențe pe corp. Și colegii lor de peste Prut au confirmat că George Simion nu a avut nevoie de îngrijiri medicale și nici nu a depus vreo plângere.

Bloggerul Eugen Luchianiuc se întreabă, între altele, cum a ajuns acesta “să prezinte o emisiune la 10tv chiar înaintea expulzării sale, și, cel mai trist, la o oră după ce oamenii angajați acolo au declarat public faptul că în cadrul 10TV există cenzură și ei nu mai pot lucra la o televiziune cenzurată”, scrie hotnews.md.

În acelaşi material, publicat pe blogul său, Luchianiuc îşi pune şi alte întrebări, privind acest caz, care trezesc cel puţin suspiciuni.

„De ce George Simion nu a intrat în live așa cum o făcea deseori când se întâmplau situații stranii cu el? De ce nu s-a adresat medicului imediat ce a intrat pe teritoriul României? De ce polițiștii de frontieră din România nu au înregistrat nimic? Poate pentru că nu era însângerat și pantalonii nu erau rupți? Cum a ajuns George să prezinte o emisiune la 10tv chiar înaintea expulzării sale, și, cel mai trist, la o oră după ce oamenii angajați acolo au declarat public faptul că în cadrul 10TV există cenzură și ei nu mai pot lucra la o televiziune cenzurată?”, se mai întreabă bloggerul citat.

Amintim că George Simion, a fost anunțat că a primit interdicție de intrare pe teritoriul Republicii Moldova, pe un termen de 5 ani.