Lovitură de imagine pentru PRO TV. Șantaj cu filme erotice. Situație disperată pentru o vedetă

0
206

Un caz deosebit de grav despre care puţină lume ştie este cel al Marinelei, o fostă concurentă la emisiunea „Mă însoară mama”. Aceasta a fost şantajată mult timp de unul dintre iubiţi cu filmuleţe deocheate. În prezent bărbatul este condamnat şi îşi execută pedeapsa, scrie evz.ro.

În anul 2013, iubitul Marinelei i-a sustras acesteia un hard disk dintr-un laptop, pe care era stocată o înregistrare video în care apărea în ipostaze intime cu fostul ei prieten (T.F.C.), potrivit cancan.ro

După această ispravă, bărbatul şi-a făcut un profil fals pe Facebook şi a început să trimită Marinelei poze compromiţătoare.

În poze, Marinela apărea întreținând raporturi intime cu fostul iubit.În rechizitoriu procurorii au susţinut că bărbatul o şantaja pe Marinela pentru avantaje de natură sexuală.

„Inculpatul o amenința pe persoana vătămată că va da în vileag fapta compromițătoare, dacă aceasta nu va accepta să se întâlnească cu inculpatul la Hotel Parc, în scopul de a dobândi în mod injust, de la persoana vătămată, foloase de natură sexuală, iar concomitent cu mesajele trimise numitei victimei, și în același scop, pentru a leza libertatea psihică a persoanei vătămate, inculpatul a postat două fotografii indecente în care era surprinsă persoana vătămată, pe pagina de Facebook a show-ului de televiziune denumit «Mă însoară mama» difuzat de postul de televiziune Pro TV, show la care participa și persoana vătămată, inculpatul sugerând, în comentariile postate la fotografii, că ar deține și alte asemenea fotografii”, au stabilit magistrații.

Cauza a fost înregistrată la judecătorie la data de 04.07.2018, iar Marinela s-a constituit parte civilă în procesul cu suma de 20.000 lei, ca daune morale.

“Persoana vătămată a precizat că, după ce a vizualizat cele două fotografii și a citit mesajele respective, a trimis prin intermediul aplicației de Messenger un mesaj lui Ș. I., prin care îl atenționa că nu este corect și legal ceea ce face și că îi aduce prejudicii de imagine.

Continuare pe evz.ro