Partidul Frontul Salvării Moldovei va participa la alegerile parlamentare: A venit timpul să reînoim clasa politică și în special dreapta proeuropeană

0
128

Partidul Frontul Salvării Moldovei intenționează să participe la alegerile parlamentare din februarie 2019, pentru a promova statul de drept și a lupta cu corupția. Declarația a ost făcută de lideru formațiunii, Marcel Darie, într-un interviu pentru Impact TV.

«FSM este un partid prin vocație pro european, popular  care se situează pe dreapta eșichierului politic și va promova statul de drept, lupta reală cu corupția și reforme concrete în toate domeniile sociale și politice»,  adeclarat Marcel Darie.

«Suntem împotriva Președintelui Dodon și Partidului Socialiștilor care sunt agenții Federației Ruse în Moldova și prezintă o forță profund antinațională și antistatală. A venit timpul să reînoim clasa politică și în special dreapta pro europeană cu politicieni noi, necompromiși, care nu au fost la guvernare și pot deveni acea forță care să consolideze alegătorii dezamăgiți de prestația clasei politice», a mai spus liderul FSM.