Mariah Carey își promovează concertele din Las Vegas cu sânii uriași

0
144

S-au dus vremurile de glorie pentru Mariah Carey, atunci când fanii se băteau să prindă un loc la show-urile ei. Acum, vedeta nu ştie ce să mai facă, cum să se mai dezgolească pentru a vinde biletele la concertele ei de la Caesars Palace, din Las Vegas, scrie click.ro.

Umblă vorba că Mariah Carey (48 de ani) nu reuşeşte să umple sala de la Caesars Palace. Cântăreaţa va susţine câteva spectacole la unul dintre cele mai luxoase hoteluri din Las Vegas şi le-a dat vestea şi fanilor de pe Instagram.

Artista a realizat un shooting pentru a-şi promova show-ul “The Butterfly returns” (n.r Fluturele se întoarce). Bineînţeles că din ecuaţie nu puteau lipsi rozul, paietele şi photoshop-ul.

Diva apare într-o rochie tip sirenă, de culoare roz, din paiete şi extrem de decoltată. Deşi artista s-a îngrăşat considerabil în ultimii ani, în imaginile postate pe Instagram pare să aibă o talie de viespe şi picioare fără pic de celulită. Mariah şi-a scos la înaintare sânii uriaşi, sperând să atragă atenţia internauţilor.

“Ţi-ai dori tu să arăţi aşa. Prea mult Photoshop!”, “Tu aşa slabă?” sau “Zici că eşti Jessica Rabbit!” – sunt doar câteva dintre comentariile lăsate pe pagina ei de Instagram.