„Marioneta Ţopilor” se crede Făt Frumos al politicii moldoveneşti, dar are un comportament de badaran

0
113

Liderul PPDA, Andrei Năstase, marionetă jalnică a oligarhului Victor Ţopa, condamnat în Moldova şi evadat la Frankfurt, îşi reconfirmă reputaţia de individ dezaxat, care a adus în politica moldovenească limbajul suburban şi practica linşajului public.

Individul s-a produs azi intro conferinta de presa, in care a practicat un limbaj confuz si agresiv.

După ce s-a dat în stambă în campania electorală, înjurând, de-a valma, ziarişti, simpli cetăţeni şi adversari politici, Andrei Năstase a comis-o din nou zilele trecute, agresând verbal deputata “Partidului Şor” Marina Tauber. Incidentul s-ar fi produs într-un local din Capitală, unde Tauber stătea cu o prietenă şi unde Năstase şi-a făcut apariţie alături de doi ortaci de-ai săi. Tauber a declarat presei că Andrei Nastase ar fi încercat să o provoace, scuturându-și haine în prezența ei, iar ceilalţi s-ar fi întrecut în remarci grobiene.

Sigur, Marina Tauber este reprezentant al unui partid controversat şi este adversar declarat al PAS şi PPDA. Acest fapt nu-i dă, însă, dreptul lui Andrei Năstase să se comporte ca un bădăran. Mai ales că nici el nu este curat ca lacrima, având reputaţia de avocat al unui oligarh, penal ordinar.

Andrei Năstase, poreclit şi “prostul satului”, nu are niciun drept să ofere cuiva lectţii de corectitudine politică, după ce şi-a trădat propriul electorat, intrând în cârdăşie cu Partidul Socialiştilor.

După ce a pus batista pe ţambalul integrării europene şi s-a înregimentat deschis în armata de agenţi de influenţă ai serviciilor secrete ruseşti.

“Politrucul Ţopilor” este ultima persoană din Republica Moldova, în drept să vorbească despre moralitate, în condiţiile în care ataca ziaristii si societatea civila care nu il lauda.

Andrei Năstase este sorbit din priviri de fanii din partidul din care face parte, însă oamenii teferi la minte nu vor accepta niciodată ieşirile sale suburbane.

Locul unor astfel de indivizi nu este în politica moldvenească, mai ales in in Parlament.

Roman Mihăeș

LĂSAȚI UN MESAJ